despre bărbatul care se răzbună.

deci dacă este vreo domnișoară care vrea să devină vedetă poate să sugă și va deveni neapărat. am văzut cum ați făcut publicitate celor de la ProTv vreo 5 zile pe facebook, dar asta nu-i tot, acum alții au început. toată lumea vorbește despre răzbunările de genul: iubitul supărat s-a răzbunat! ce-i cu asta? WTF?

în primul rând iubitul care face așa ceva este o vaflă și nu merită atenția, dacă un bărbat postează ceva cu iubita lui, ceva intim, fără să-i spună și crede că așa se răzbună este un căcăcios și un mârlan și nu merită atenția, eu, dacă aș avea puterea aia, le-aș rupe nahui pulile la toți căcănarii care fac așa ceva. ce-i cu asta, dragi bărbați? v-ați futut, v-a plăcut, a mers și acum ce, vă răzbunați pe ce? dacă ai pula mică atunci nu-i vina ei că a găsit o pulă mai bună, la urma urmei e normal să fie așa, omul vrea să fie fericit și merită să-și caute fericirea. dar vreau să-i întreb pe pseudobărbații care postează video cu iubitele lor, sau poze cu labele lor pe curul ei, voi vreți să demonstrați ceva, ce anume? vrei să spui că ești o cârpă care are un telefon ok? ți-ar place ca soră-ta sau mă-ta sau vreo rudă să apară în așa video? că de supt și de futut se fute toată lumea, altfel nu apărea așa un râs ca tine pe globul pământesc, ori crezi că ești din eprubetă?

mie îmi place să fac sex și chiar mi-ar place să filmez performanța, să văd cum arăt, am făcut actorie și m-aș distra, dar ce minte și ce bărbat trebuie să fiu eu ca să postez asta, să-i fac ei publicitate sau mie și cine are din asta de câștigat? eu? ce să câștig? crezi că dacă a supt-o atunci nu va mai fi iubită de alți bărbați? te dezamăgesc, la toți li-i fix într-un loc de asta, numai tu cu mintea ta limitată și oprită în anii *90 și paniatii blatnâie nu vrei să recunoști că iubita ta s-a futut până si-n cur cu altul, hai să fim serios, trăim în așa rapăn de lume și în loc să fii și tu mai bărbat, tu dai dovadă de slăbiciune și postezi partidele voastre nereușite.

ce înseamnă asta, v-ați iubit odată și acum ce faceți bre, vă răzbunați? niciodată n-am înțeles cum oamenii care se iubesc pot fi așa de josnici și de mercantili, nimic mai puturos și mai scârbos decât un îndrăgostit trădat care se răzbună, e dur și inutil ca transnistria.

am întâlnit așa bărbați, unii au vrut să-mi dea la bot și tare s-au supărat când i-am trimis nahui și le-am spus că le fut femeile și-mi place asta, dar de ce să-mi fie rușine? nu mai sunt împreună, îmi pare rău, dar viața merge mai departe. când eram copil am avut niște porniri și chiar eram și eu cu orgoliul rănit și făceam fum, dar să mă răzbun așa de josnic, dă-l dracului.

și jurnaliștii ăștea, niște potăi, niște târâturi, futui în reportaj să-i fut, niște curvulițe care tare se mai bucură să promoveze alte curvulițe, să faci material și reportaj precum că un tip s-a răzbunat și a postat ceva pe net, da ce treabă ai tu sukableadi? nu vă e un pic rușine obrazului?

ok, v-ați lăsat filmați, că atunci când gândesc organele genitale se stinge creierul, după asta ați văzut, ok, ați păstrat, vă place, dar să postați asta pe net, fie în poze pe odnoklansiki, fie pe alte portaluri mai porno, e, cel puțin, prostesc și chiar dacă vreți atenție, că de asta se fac așa prostii, vreți să fiți băgați în seamă, mai gândiți-vă și la viitorul vostru, cu ce rămâi tu din asta, ce câștig, bun, te-ai răzbunat, ești regele junglei, și? ce faci mai departe? nu vă pot numi bărbați și mi-i rușine de voi, nu de proastele care fac din asta știre, ele cum au fost proaste așa și vor rămâne, nu de omul care a dat asta pe ecran, producătorul vrea vizualizări, asta-i munca lui, televizorul câștigă pe publicitate și pentru asta are nevoie de ochi care să se uite la căcatul lor, ei vor face știri din tot ce mișcă, nu de ei mi-i rușine și silă, ci de bărbații (sau femeile) care se răzbună pe fostele iubite în felul ăsta, mi-e rușine că nu-s bărbați, nu pot pleca destoinic, nu au verticalitate și nu dau dovadă de respect, nu față de ea, poate e vinovată, dar față de tine și de alții care poartă pula-n chiloți, de tot ce se numește bărbăție și bărbat.

dacă nu v-a plăcut articolul să sugeți o pulă și să postați asta pe pagina protv, o să deveniți vedete, puteți chiar scrie acolo jos că-i dedicat Parazitului Proletar,  fă așa și poate ne promovăm reciproc.

fii bărbat, nu ne da de rușine.

pace.

Standard

Lasă un comentariu