rap-ul basarabean și pula străinului

am trecut demult de perioada aia când mă deranjau înjurăturile în artă, sau pseudoartă. am trecut și de perioada când o țîță sau o pizdă în clipurile de pe youtube trezeau în mine vrun impuls.

zilele astea a apărut pe i-net o piesă semnată de B-Zar cu Jucătorul și Smally- să-mi sugi pula, cau ceva de genu ăsta, oricum cine și cui suge n-am prea înțeles din text. o ex-iubită suge tuturor. bine că are aspirații de aspirator.

știindu-i pe conaționalii mei, mai ales pe Eugen B-Zaru, îmi dau seama că e o glumă făcuta la adresa pieselor și textelor rapperilor americani de căcat. sau poate nu, poate s-au schimbat băieții între timp. eu nu sunt publicul acestor piese și nu prea mă bag să analizez, eu ascult altfel de muzică și citesc altfel de texte, dar dacă oamenii investesc bani și timp și energie în pornografia asta verbală, înseamnă că asta e important pentru ei și vor, prin asta, să ne transmită ceva. ce vor rămâne de văzut. până la urmă toți vor bani. mai ales raperii, au ei un complex de inferioritate încă de când străbunii lor strângeau bumbac prin Mississippi, de aici și dorința asta de a se înfla în pene prin clipuri cu kg de aur și bijuterii ieftine. ai noștri n-au acest complex, ai noștri au altele mai grave, vor din răsputeri să nu fie ceea ce sunt.

clipul e lucrat bine, pe clișeele standartizate de americani, dar fără îndoială făcute bine, destul de bine pentru moldoveni.  mesajul, daca este unul, e că băieților tare le mai plac pițipoancele care sug pula bine. mai ales au de câștigat acele fete care o sug cât mai multor indivizi până la interpretul în cauză. desigur nu este un cântec și un video pe care trebuie să-l iei în serios, e făcut așa ca să mai trezească puțin basarabenii timizi, dar merită văzut măcar odată.

nu-mi plac interpreții care nu se respectă, de aia nu ascult toți negrii ăștea borîți care-și ling pizdele în cadru, pizde răsfutute de toți negrii din ograda vecină, dar sunt tolerant față de orice gusturi.

nu-mi prea plac raperii noștri, dacă e să fiu sincer, pentru că nu au nici un mesaj clar. sunt câțiva pe care-i ascult, dar în mare parte mă irită flow-ul moldovenilor, sunt forțați și extrem de limitați în verbalizarea unei idei. poate pentru că nu prea știu româna sau poate pentru că nu prea știu ce vor să facă cu muzica lor mai departe.

vor bani, asta-i clar, dar cine ar investi în ei?

Standard

4 gânduri despre „rap-ul basarabean și pula străinului

  1. Eu nu stiu daca B-Zar stie romana, tu sigur nu o stii.
    „ce vor rămâne de văzut” este „ce v-a ramane de vazut”
    „a se înfla” este „a se umfla”
    „standartizate” este „standarDizate”
    „ăștea” este „astia”
    Si daca tot incerci sa scrii cu I din A vezi ca ai scapari. „Borati” si nu „boriti”
    Astea sunt cele care le tin minte, mai reciteste si tu postul ca eu nu as face-o.
    Deci cine ar investi in tine?

Lasă un comentariu