de ce?

Fiecare are dreptul să-și promoveze valorile și principiile, necesitatea unui blog apare sau din prea mult timp liber și devine un soi de jurnal,  dar mai public pentru că toți am devenit un pic exhibiționiști, e destul de trandy chiar un accesoriu snobistic perfect,  sau dintr-o necesitate de a-ți expune părerile vizavi de orice în public,  bloggerii devenind niște figuri destul de importante pentru că aduc o părere care este urmărită de un anumit tag de persoane și pentru acest tag părerea bloggerului este o părere absolută și incontestabilă.  Încă un motiv ar fi că părerea lui exprimă exact opiniile și viziunile tale,  o face cum ai face-o tu dacă ai putea scri. Deci până la urmă blogul reprezintă o opinie și o părere presupus subiectivă asupra a orice,  dar ideea e că ele pot deveni sponsorizate și opiniile pot fi dictate de persoane terțe care nu prea au treabă cu blogul propriuzis dar au treabă cu individul monoton care este clientul acestui blog.  Blogul a devenit o armă, dintr-o glumă stupidă și un jurnal exchibiționist s-a transformat,  sau are șanse să se transforme, într-o bombă cu efect întârziat.

 

De ce am făcut încă un blog?  Pentru că vreau să încep o luptă cu tot ce înseamnă PR/promo/advertising și alte de-astea,  am obosit de toate panourile și spoturile furate prost și prost machetate și de toate spoturile astea cu pretenții cinematografice prost alcătuite și coloristic criminal lucrate.  Am obosit de căcatu ăsta penal care se petrece în toate domeniile manipulării concetățenilor,  să fie clar,  eu nu zic că nu trebuie manipulată opinia publică,  ăsta îi secretul nașterii unui brend,  opinia puplică trebuie manipulată corect .

 

Voi încerca să vin cu exemple foarte clare de fiecare dată, și să argumentez fiecare cuvânt,  pentru că una e să dai vina pe toată lumea, ceea ce face o mare parte a bloggerilor,  fără să apere și să acopere părerea și poziția lor cu fapte și argumente concrete,  și alta e să spui ceva și să știi că poți răspunde pentru fiecare cuvânt spus și scris.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s