soții vs amante

sunt, nu știu cum, abonat la o pagină pe fb unde-și deplâng necazurile în sex copilași și copilițe, și toate astea anonim. uneori mai scrie și câte una care e amanta cuiva. vreau să vorbim azi nițel despre asta. n-am fost amantul unei căsătorite niciodată, deși m-am culcat de vreo câteva ori cu tipe care aveau iubit atunci și cunosc fete care au fost amantele unui căsătorit. pe unde am mai citit, pe unde am mai văzut, am mai auzit povestioare și toate alea. deci de ce apar amantele?

pentru că soțiile devin plicticoase și enervante, fără să observe se tripează pe grijile căminului și devin înțepate, în mare pentru că se fut mai rar cu soții lor din varii motive, iar altele după naștere devin duse rău pe copil și uită că mai e și bărbatul în casă, iar el vrea să-l mai apuce cineva de coițe, măcar arareori. de regulă bărbații iau amante mai tinerele care-s gata pentru o plimbare cu mașina și bănuți cheltuiți pe ea prin restaurante și camere închiriate, să-i facă toate mofturile în pat, mofturi pe care nici nu spera să le aibă. copilițele astea mercantile și fără scrupule, care de cele mai dese ori devin amatele căsătoriților știind de situația lor familială, sunt deseori cu 7-15 ani mai tinere și foarte rar sunt fete implicate în vreo relație. plăceresa lor de felină le face să facă abstracție de tot și nu-și pun problema că vor avea și ele un soț cândva, care ar putea face la fel. amanții sunt acei oameni care nu vor ca ceea ce fac ei să li se întâmple lor, dar o fac din simpla plăcere sadică de a poseda ceva. plus fiecare femeie și bărbat vrea atenție și experimente în pat, vrea pe cineva care n-are dureri de cap și burtă, timp pentru somn și grijă de mărunțișurile vieții.

puteți să vă supărați pe mine și să-mi dați articolul pe pagina feministelor, dar adevărul mi-i mai aproape și el așa-i. prost e bărbatul care investește într-o amantă, ea îl va lăsa după ce se va plictisi de el. nu faci familie cu o amantă niciodată din pricina trecutului care va fi între voi, tu un curvar și ea o curvă, pentru că oamenii nu se schimbă peste noapte. bărbații cu cap se folosesc și lasă, fac asta așa ca să nu afle nici cel de sus. bărbatul prost îi dă adresele și numărul de telefon, iar femeia iudă din natură special îl va ispiti și-i va da de înțeles că-l vrea tocmai atunci când e cu familia, pentru că femeia care a hotărât să fie amanta unui tip mult mai matur care-i face cunilingus în timpul liber, va vrea să-l folosească la maxim hrănindu-și orgoliul cu faptul că poate avea ce-și dorește.

soțiile, dacă ajung să-și caute un amant, sunt mai deștepte aici. ele vor căuta un bărbat în relație, sau căsătorit. din câteva motive logice. 1. cu siguranță n-aduce vreo boală venerică în casă (bărbatul e mult mai infantil aici), 2. îl poate lăsa oricând se plictisește, fără riscul să fie căutată, 3. plăcerea e doar carnală și de moment, 4. …etc.

e ok sau nu să ai un amant? perfect e să n-ai, dar aici chiar nu poți mâna în foc. toți vor să fie fericiți și e dreptul lor. doar că dacă nu mai ești fericit și începe să-ți cauți probleme pe cap, de ce să nu lași naibii tot și gata? copii și rude? ok, ăsta era un motiv real acum câteva decenii, când era o rușine să divorțezi, azi ne chiar ok. se pare că e o lege care permite să se facă doar la notar, faci actu și gata.

într-un final totu-i despre frustrări și complexe, zic psihologii și psihiatrii. totu-i despre eros și rutină în pat. rutină în viață, rutină în pat, deprinderi și plictis. cum să scapi de asta? caută, comunică, acceptă.

de regulă, aici nu generalizez, într-o bătălie dintre amant/ă și soț/ie câștigă primul lupta și al doilea războiul. doar că oamenii poate iartă, dar nu uită niciodată.

ca și concluzie aș spune: nu fă ce nu-ți place altcuiva, karma-i un bumerang. și fostele cu foștii lor.

dacă ești soție acordă-i atenție bărbatului și alintă-l nu doar cu bucate și stres de la facturi, dacă ești soț nu ezita să experimentezi cu partenera, dacă ești amantă să știi că o relație în care pui preț doar pe vagin e sortită eșecului într-un final, dacă ești amant nu te îndrăgosti niciodată, bagă-ți alup și fugi. și cel mai important, nu fiți ipocriți și cretini în relații, toate vin și pleacă, voi însă veți avea de purtat hoitul ăsta după voi peste tot. un gram de plăcere vs un kg de ură, merită sau nu decide fiecare. …

pace.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s