Cum puteți procura cartea #epistolecatrenimeni

Dragi Prieteni

Acum cartea costa 70 lei. Au mai ramas cam 40 copii la asa pret. La sfârșitul lunii vine lansarea, atunci vor costa 100. 

O puteți cumpăra așa:

  1. Scrieti mesaj privat pe facebook (https://www.facebook.com/ronin.terente) dacă o vrei. Apoi ne întîlnim în oraș și ț-o dau. Totodată ai ocazia să vezi autorul și dacă nu-ți place n-o iei, să nu spui că te-am păcălit 🙂
  2. Veniți la lansare care v-a fi în curînd. Probabil la finele lunii mai, sau maxim începutul lunii iunie. Foarte curând vor apărea detalii, acum se discută cu localul și mi-aș dori să am și vin pentru voi, poate găsim o vinărie care se-mpacă cu poezia.
  3. Trimiți bani prin paypal la  RoninEmailAici mai adaugați X lei pentru servicii poștale și 5% comision și v-o trimit oriunde sunteți. Sau o rezerv și vă aștept să veniți acasă s-o luați. Pe principiu ăsta s-au rezervat deja 30 cărți.
  4. Trimiteți bani prin Paynet pentru acest nr de telefon: 078 250 419. Procesul e foarte simplu. Găsiți cel mai apropiat punct de alimetare paynet aici: https://paynet.md/home/topup (poșta moldovei, MoldovaAgroIndBanc) și depozitați suma pentru nr de telefon 078 250 419 (Acesta nu este nr. meu, nu mă sunați). Aici mai adaugați X lei pentru servicii poștale, dacă-i cazul.

Servicii poștale: 25 lei Moldova, 75 lei internațional (Marea Britanie, Italia, România, etc.)

Cam așa.

Pace.

Într-un final am toată certitudinea că va ajunge pe mâini bune și tocmai la cei care au nevoie de ea, d-aia nu insist să cumpărați sau să vă interesați dacă simțiți că nu vă trage inima. Ca și autor mi-aș dori să trezească ceva, să vă ajute cu ceva, să nu fie doar luată și aruncată undeva prin dulapuri și să spuneți c-ați susținut și voi un produs local. Iar de la cei care au luat-o deja aștept feedback-uri, chiar și negative, dacă-i cazul.

Mulțumesc anticipat și multă voie bună și lecturi plăcute.

 

 

 

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s