despre copii născuți după 95 (pauză publicitară)

dacă n-ai umor și minte te rog să nu accesezi acest link.

p.s: sper să nu se regăsească toți născuții după 95. că mai sunt și nebuni care nu-s așa, dar puțini, prea puțini.

pace.

Reclame
Standard

9 gânduri despre „despre copii născuți după 95 (pauză publicitară)

 1. Dorian zice:

  Interesant punct de vedere, puțin pesimist, dar real. Sunt din 97 și nu mă simt ofensat în vreun fel, pentru așa e, suntem generația device-urilor deștepte și oamenilor proști. Respect și pace.

 2. Vasile zice:

  Stii carei fișca, ca generatiile noi din ce in ce is mai dalbaiobi, ori asta vine cu progresul stiintific ori cu degradarea omeneasca, ori amindoua odata. Este un film pizdos pe tema asta: Idiocracy. Totul merge pe cerc, 10-15 progreseaza si vrio citeva milioane degradeaza… asta-i viiata, insa e trist…

 3. Mh. Eu cred ca tu traiesti intr-o bula, plus ca mai esti si afectat de relatiile astea de care vorbesti, in care nu ai ales niste femei care sa ti se potriveasca intradevar. Copil fiind, am trecut si observat lipsa verticalitatii si a valorilor in viata copiilor/adolescentilor/tinerilor(atat in generatia mea, generatii mai mici sau mai mari), valori despre care, de altfel, vorbesti si tu. Si eu m-am mirat, enervat, frustrat inca de pe la 12 ani incepand, urmand ca pe parcurs sa inteleg din ce in ce mai bine fenomenul. Nu stiu daca tu categorisesti persoanele cu ’90/92/93/95 pentru un trafic mai mare, insa in caz ca nu, pot doar sa spun ca nu este prea normal. Nu toti oamenii au fost educati intr-un fel si nu toti se incadreaza in discursul tau. Asa cum sunt oameni de valoare din ’95, asa sunt si din ’90, ’83, ’68. La fel cum sunt politicienii jegosi din ’70, ’80 etc. – amorali, fara pic de sens al valorii, impreuna cu multi altii, asa sunt si oameni de acelasi fel din ’90 sau 2000(intradevar, poate mai multi, poate mai mediatizati si mai usor de ajuns catre noi). Insa, nu putem pronunta un prag dupa care numai lichele s-au nascut.
  Tu ce crezi?
  Cu umilitate,
  din ’98

 4. Andrei zice:

  Bine ca generalizezi si faci toti oamenii nascuti dupa 95 inadaptati social,narcisisti si superficiali sunt absolut sigur ca ai dreptate. Ar trebui poate sa iti alegi mai bine persoanele cu care iti petreci timpul si eventual sa intelegi ca un posibil motiv pentru care fiecare copil are acum cate un telefon in mana e pentru ca tehnologia a devenit accesibila fata de acum 12-15 ani si ca puterea de cumparare s-a marit. Daca parintii ii cumpara plodului de 9 ani un iphone7 nu da vina pe el da pe parinti ca ei sunt dobitoci. Probabil ca prostii de pe internet sunt mai multi datorita faptului ca mult mai multi oameni au acces la acesta si nu neaparat datorita prostirii generatiilor. Pana la urma marea majoritate a oamenilor sunt asa cum i-ai descris dar nu generaliza pentru ca asta te face ignorant.

 5. Irina zice:

  Uita-te pe site-urile de mtrimoniale, la oamenii de acolo de 40 – 50 ani, si n-ai sa te mai miri de unde a iesit asa o generatie … Surcica nu sare departe de trunchi. Si nu trebuie de generalizat. Oameni au fost si vor fi mereu, la fel ca si neoameni,

 6. Dumitru zice:

  Ciuvak… asa e si pentru cei dinainte de 90, doar ca in cazul lor, in loc de device-uri erau alte lucruri. Asa a fost din totdeauna, chiar si cu 100 ani in urma, si cu 1000. Si nu as spune ca problema consta in desvoltarea tehnologica, ci in metoda cu care folosim tehnologiile. Doar tehnica e inventata pentru a ne usura viata.. problema consta in faptul ca traind intr-o societate de consum, ne lasam pe plan secundar valorile esentiale si devinim egoisti, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, neascultători de părinţi, nemulţumitori, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, etc…
  Tu doar cunosti despre efectul multimii, si doar o mica parte poate gindi critic.. si asta a fost permanent, si asa va fi. Important e sa luam decizii in privinta noastra, pentru alegerile ce le facem si modul de viata care il avem, si ceea ce lasam generatiei urmatoare.
  Sa stii ca mi-a placut acest video, esti bravo. Insa ca o critica constructiva vreau sa-ti dau un sfat: studiaza retorica, fa un plan al discursului. Ceea ce spui e correct in mare parte, insa este un pic cam subiectiv… Nu sari de la o tema la alta, de la o ideie la alta (brusc)… Si pe linga descrierea deplorabila a starii generatiei noi… si a unei concluzii neincheiate, da propuneri de rezolvare a acestei probleme ( cu toate ca noi stim care e Solutia ).
  Chiar mi-a placut. Bravo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s