festivalul soarelui electric. eclectic

despre Sun Electro Festival m-am pornit să scriu de vreo câteva ori. nu prea ştiu cum să abordez tema, pentru că ştiu băieţii şi-mi par de treabă toţi, mă refer la echipa care a organizat evenimentul. bun, prietenii sunt prieteni, dar adevărul mi-i mai aproape şi sper să-l ia cum merită. o să vă spun 5 chestii care mi-au plăcut şi 5 care nu, aşa ca să ducem tot într-un echilibru. sper să înveţe ceva din asta.

1. vatra nu mai este un loc unde să vrea să meargă omul, pentru că este scump (exagerat de scump, pornind chiar de la preţurile pentru arendă şi terminând cu preţurile pe care le pune bietul omulean care a arendat loc de tarabă), apa are gust de ou bâhlit şi atitudinea nu-i chiar cea mai pozitivă. în maxim 2 ani o să moară definitiv dacă nu-şi schimbă echipa, îmi cer scuze, dar asta e părerea mea despre ei şi recunosc că am mers doar pentru că m-au invitat băieţii. data viitoare aş vrea să găsească un alt loc, şi să nu sarră chiar aşa sus, mai bine o scenă cu muzică bună 24-24, decât 5 cu de toate. poate într-o pădure, sau orice ar fi acolo. poate chiar pe malul unui lac sau râu. cam aşa cum fac şi cei de la art lab, de ce nu. ei bine, asta e treaba fiecărui, pornind de la ce aspiraţii au şi ce-şi pot permite pe plan tehnic. sunetul trebuie să fie bun, asta chiar e important.

2. preţul la bilet a fost un pic exagerat. îi înţeleg pe băieţi şi ştiu un pic culisele festivalului, dar trebuie să recunoaştem că pe mulţi i-a oprit preţul.

3. în prima parte a zilei muzica a fost un căcat. eu vara nu dorm şi pitbull la festival electro sun, + toate hiturile de căcat de la radio până la 4, îmi cer scuze fraţilor, dar eu aş da afară sonetistul pentru selecţia muzicală pe care o băga el dimineaţa la boxele de pe scena mare. asta a fost o crimă. am vrut să nu spun asta, dar n-am putut. de altfel cea mai bună muzică de la festival a fost la scena katana şi la kiras, în rest mi-e foarte greu să spun că era ceva ce chiar ar fi rupt. am venit vineri la 6pm şi am stat până duminică la 5pm şi în tot acest interval am avut parte de vreo 3 ore de muzică bună de pe scena mare, nu vă supăraţi băieţi, dar vreau să vă gândiţi bine la ce scrie aici, asta e chiar o problemă şi ea trebuie rezolvată.

4. aţi pus tot ce a fost mai bun pentru duminică seara, iar luni cam toţi muncesc. dacă era walks, fata aia helen care băga cu tobe şi chitară a fost fenomenală, (de ce n-a băgat sâmbătă când vine grosul la distracţie? şi roa paţani asta j îi ROA) am stat 2 zile şi n-am ascultat nici un interpret din care am vrut, pentru că toţi erau duminică, iar eu luni la 5 juma trebuie să mă gătesc de muncă, sincer să fiu un pic m-am întristat şi m-a enervat asta. mai rămânea în mintea omului o a amintire bună de sâmbătă, dar …, mai ales că şi interpreţii se rup altfel atunci când au mai mult de 50 de oameni în faţa lor.

5. am aşteptat la geen hills o oră jumate transportul care trebuia să mă ducă la vatra ca, într-un final, să-mi spună un om că ar fi cazul să iau ceva spre călăraşi şi să cobor la vatra. nu ştiu ce autobuze erau pentru vatra pregătite, dar n-am văzut nici când am mers încolo, nici când am venit înapoi.
mai sunt treburi de scris, dar mă opresc aici. asta e ceva ce m-a nedumerit în mod special, peste restul am trecut cumva.

bine, să nu fie numai critică zic şi de bine.
1. bravo că aţi încercat şi aţi ţintit sus. atitudinea voastră a fost una bună. un pic s-a ratat, dar despre asta poate mai vorbim noi, important e că v-am văzut pe toţi pozitivi şi paşnici. e greu să ţii sub control aşa eveniment, îmi dau seama foarte bine asta.

2. a fost ok că nu s-a prea bătut peste umăr omul care mai şi bea o bere sau un vin. treaz era cam greu să stai acolo.

3. scenele mici mi-au plăcut. au fost amenajate fain şi sunau destul de bine. apropo mi-a plăcut şi scenografia aia de pe scenă cu toate schemele alea. bună invenţie.

4. asta cu costumele tot a fost destul de ok, cel puţin a dat un pic de culoare evenimentului. aici e şi turta mea, dar nu pot să n-o laud. mi s-a părut destul de ok şi chiar s-au distrat unii.

5. băieţii de la pază au fost destul de înţelegători şi n-am prea dat peste incidente sau ceva ce m-ar fi scos din ţîţîni.

nu pot să nu spun că a fost mai puţină lume decât mă aşteptam, dar acolo sus aveţi câteva momente de ce s-ar fi întâmplat asta. bine nu mai stărui prea mult, sper să fie ceva din asta ok. îmi place să fiu sincer şi am încercat în acest articol să fiu cât se poate de sincer, doar că mi-am mai strâns un pic limba, n-am vrut să fiu acid.
pace tuturor şi ne mai vedem.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s