ne-au fu*ut! nu vi se pare?

foarte întâmplător am auzit o parte din ședința parlamentului, am mai auzit și ce mai zice lumea, mai ales bătrânii și m-am minunat de ce mai zic și tinerii despre ceea ce se petrece, dar se petrece ceva simplu și destul de clar, ceva ce eram sigur că se va petrece și chiar i-am zis odată unui prieten după ce am fost la întâlnirea cu Leancă, i-am zis că e prea bun pentru PLDM și că o să ne ștergem pe bot de europă și de leancă după alegeri, că Vlad n-are nevoie de așa oameni, Vlad are nevoie de verde, mult verde și pohui de norod.

ne-au futut dragii mei, ne-au futut așa de tare că dacă îs alegeri anticipate, sau prin minune se întâmplă să mai votăm o dată, nici un vlad nu mai trece, o să fie vamala la putere, pentru că și cei care au mai acordat o șansă alianței au ahuit de cât de tare-i fut și să te tragă așa fără dragoste e cam dureros, așa spun unii care au încercat asta pe pielea lor.

mie cel mai tare-mi pare rău că pierdem europa, se duce printre degete visul cu pașaportul biometric, și cât de frumos a început, dar asta-i Moldova mea, aici n-ai valoare dacă n-ai rude-n guvern sau dacă nu ești funcționar de vreun fel, sau medic, că în Moldova toți sunt bolnavi, toată săptămâna robesc și în weekend prin spitale, asta-i cam tot, a, mai e și biserica, deci lucru-spital-biserică, în rest belește dragă pula și ochii și noapte bună țară de …

Kafka ar fi scris un roman Guvernul și finalul ar fi fost minunat, s-ar fi terminat cu o imagine absurda, dar adevărată, s-ar fi terminat cu o scenă în care lumea ar fi ieșit în PMAN și ar fi strigat ceva gen: V-am dat votul, ne-ați luat totul! și de sus ar fi căzut o balegă  enormă și ne-ar fi acoperit pe toți, iar de la gară ar fi pornit spre oraș hoarde de cetățeni chercheliți care tocmai vin din Rusia și ei ar fi urlat: Avem familii de hrănit, ce facem dacă am venit?!, iar în guvern, la ședință, bărbații în costum ar fi luat o pauză de 45 de minute, unul mai curajos ar fi folosit pauza cu cap și i-ar fi băgat capul în gură secretarei, care-i o fostă profesoară de engleză, alții ar fi ieșit la geam și s-ar fi uitat la tot norodul care se scaldă în excremente de animal și ar fi râs, pentru că ei au elicoptere care o să-i ducă până acasă, mai ales că nimeni nu se poate apropia de guvernul-castel, acolo stăpâni sunt ei, iar lumea să mai sugă și degetul, că tot prea multe cere.

toate speranțele se năruie, toate se termină fără să se fi început. văd oameni care vin în chișinău să facă ceva, vin cu idei de afaceri și cu vise și în mai puțin de o săptămână cedează, pentru că tot în țara asta e făcut și gândit așa încât tot să țină sub control câțiva cetățeni, iar restul să robească gratis și să nu prea ceară nimic, gura mică și la bucătărie, cuvântul nostru contează numai în săptămâna alegerilor, pe urmă, 4 ani, putem să ne ștergem pufușorul de pe botișor și să nu facem gălăgie, că de restul se ocupă ei, oamenii din guvern, oamenii care stau acolo pentru că așa am vrut noi, i-am delegat să ne susțină, iar acum, ca boii, așteptăm să se petreacă ceva, de parcă nu știam ce se va petrece.

ne-au futut și alături e război, iar petrolul e mai ieftin numai în vise, că pe panouri prețurile rămân, tinerii visează să plece oriunde, o să ne trezim cu un soi de migrare în mase, pentru că nu se mai poate așa, pentru că n-ai șanse nici într-un domeniu, peste tot e aceeași birocrație și același căcat.

ne-au futut, și pe cei care urlau HAI LA VOT, dar și pe cei care spuneau NU MAI VOTEZ, ne-au futut pe toți odată, măcar cu asta să ne mai liniștească un pic. ne-au futut în egală măsură pe toți, pe fiecare cetățean. ne-am căcat cu rușii, ne mai căcăm cu europenii și după asta putem liniștit să așteptăm primăvara.

cred că am meritat să ne conducă așa gunoi, niște tipi care nu cunosc și nu vorbesc bine nici româna, nici rusa, niște boșorogi ramoliți și niște ființe bugete care parcă par a fi femei, niște clovni, ședința a fost o glumă proastă, o mare huinea.

suka. …

pace.

Standard

5 gânduri despre „ne-au fu*ut! nu vi se pare?

  1. Pingback: ne-au fu*ut! nu vi se pare? | In Come

  2. Watcher zice:

    E ultima treapta, o sa suga ce a mai ramas de supt, si apoi o sa plece fara veste cu banii. Pacat, aveam o bolnavicioasa si aparenta credinta ca vom pute cumva sa realizam macar 1/5 din planurile UE. Eh…

Lasă un comentariu