despre alegeri, dezlegări şi PR

oleacă cu întârziere, dar am fost oleacă plecat, am citit poezii la un festival de poezie. am aflat noutăţile despre ce şi cum de la colegii de facebook şi m’am întristat un pic, uitându’mă la procentaj m’am calmat la gândul că votul meu nu conta chiar aşa tare, n’am votat pentru că nu puteam face asta nicicum, dar aş fi mers la vot cu siguranţă. m’am gândit mult la asta şi am ajuns la concluzia că poporul nu’i vinovat deloc, poporul întodeauna are dreptate, sau aşa ar trebui să fie.

s’a ales între europa şi rusia şi am văzut cu toţii cum s’au aranjat lucrurile, eu văd vina în ceea ce s’a petrecut numai şi numai în cei care fac PR şi care’s proşti ca deputatul ăla comunist în interviuri. deci eu, parazitul proletar, le recomand celor din PD, PL şi PLDM să’şi alunge nahui tot departamentul PR şi relaţii cu publicul după asta şi vă voi spune de ce, pot cu nişte bani să vă fac un workshop şi să vă explic de ce o daţi mereu în bară cu blondele voastre şi cu consilierii voştri de căcat.

problema voastră, dragi mei, e că sunteţi snobi şcoliţi în afara ţării şi credeţi că publicul de aici e mai dobitoc decât vă imaginaţi voi, nu ţineţi cont de un lucru simplu, suntem săraci şi săraci vom rămâne, tot ce vrea omul sărac e să crape până crapă, să’şi facă cu mâna lui fără să cerşească, pentru că moldoveanul este un alcoolic mândru şi un cetăţean neresponsabil. omul trebuie să aleagă între nişte ţări despre care biserica zice numai prostii şi o ţară despre care biserica zice de bine şi mai ştie şi limba, ce va alege? orice om, cât de prost n’ar fi, iar în ţară ei sunt marea majoritate, va face un ban bun în rusia şi nici o pulă în europa, europa are reguli prea multe şi prea puţină atenţie acordă omului care nu ştie deloc engleza, franceza sau germana, iar după căcatul din ukraina deschiderea spre limba rusă nu’i chiar deschidere, mai sunt şi varză la capitolul română pentru că’s sătui de rromi.

acum tu’i propui să circule gratis într’o lume pe care el nu o cunoaşte, despre care ştie de la TV că’i plină de arabi şi homosexuali, iar de la popi că acolo satana umblă cu cerşitul, mai ştie de oraşe cu istorie şi mai ştie de la rude că tot în europa este şi Italia şi Spania şi Portugalia, dar omul simte că rusia e mai aproape şi mai ieftin biletul la tren şi mai ştie şi limba, iar copii mor de foame acasă, pentru că în moldova dacă nu faci parte din clasa politică, care’i de vreo câteva mii de vaflişti, atunci mori de foame robind, sau faci bani la ruşi şi’ţi cumperi şi apartament şi maşină, mai poţi face bani şi în Israel şi Italia, dar până ajungi acolo te mănâncă sfinţii, deci ce va alege omul? corect, şi va avea dreptate. metodele de ademenire a moldoveanului, mai ales după ce AIE s’a futut cu mintea 4 ani cu filat în frunte, în care n’au încredere prea mulţi şi care’i mai fute imaginea şi domnului Leancă, iar pe de altă parte el vede susţinerea omului cu coaie de fier Putin, ce va alege omul? 20 de corupţi gen plaha şi filea şi alţi mafioţi, sau un mare bandit, dar unul nu o cireadă, ce va alege? cum îl chemi la vot? apropo mama a fost până’n polonia şi tot robie e şi acolo, chiar mai ieftină decât la ruşi.

vă dau un pont pe viitor, celor care fac PR în campanii, nu propovăduiţi europa pe facebook dobitoci intelectuali ce sunteţi, faceţi câteva sute de figuri pe odnoklasniki şi şăruiţi acolo, facebook’ul n’are nevoie de publicitate UE băi, tot grosul populaţiei se află pe odnoklasniki, tot alegătorul e pe odnoklasniki şi pe el trebuie câştigat, dar nu cu promisiuni de căcat cum faceţi, dar cu ceva concret cum a făcut dodon, pentru care lucrează ruşi, iar ruşii au fost întodeauna mai buni în PR decât moldovenii, nu vreau să vă supăr, dar aşa e, mă refer la ruşii de pe teritoriul moldovei. ruşii au tupeu şi curaj, iar moldovenii fac câte o huita de te caci pe tine, ok sunt câţiva buni, sunt cei de la Imago şi încă nişte băieţi ok, dar în rest e jale, e jale în campanii, cum pula aţi scos voi aşa postere în oraş, nene Vlad?

renato şi dodon au lucrat concret pentru un target concret care merge la vot, pentru că duminica ei altceva n’au de făcut, iar proUE au ales targetul tare aiurea, au ales tinerii hipsteri care’s cu paşaport român şi’şi bagă adâng organele în ţara asta, au ales ca target vafliştii care strică votul sau nu merg deloc pentru că ei au paşaport român, sau merg şi cu viză, sau au rude în rusia, sau n’au treabă că’s fucktup în ziua aia. calmaţi’vă şi să ştiţi pe viitor că tânărul basarabean este un intolerant cu vise americane, el lasă întodeauna soarta lui în mânile moşnegilor care întodauna merg la vot, mai ales ruşii, ruşii întodeauna merg la teatru şi la alegeri. tinerii, chiar şi cei unionişti, sunt activi numa pe facebook, sau pe alte reţele de magazine on’line, ei sunt activi acasă, dau lecţii de viaţă, dar la alegeri o parte din ei nu merg că au treabă taman în ziua aia, or mai sunt şi din ăştea care chiar n’au putut vota, în rest să ştii că soarta ţării e în mâna lui Ion de la (orice nume de sat) care tocmai a revenit din rusia. are colegi şi rude prin europa, dar el ştie că dacă ai de mers mergi oriunde, iar cu 1000 de euro făcuţi la ruşi îţi cumperi un paşaport român sau bulgar, nahui lui stres şi nahui lui să vadă frumuseţile capitalelor europene, ce să vadă el în paris şi vienna, în praga şi roma, ce să vadă el acolo, case şi muzee, hai să fim serioşi, lui îi trebu pizde şi băutură şi o maşină 4×4 trecută pe gaz şi parcată pe zebră, iar în europa femeile sunt urâte şi vorbesc cel mult engleza.

dacă ceva nu merge să ştii că vinovat e cel care trebuia să transmită mesajul, eu dau vina numai pe departamentele sau căcăţeii care fac PR, vashe eu cred că noi o pulă avem PR’işti buni, poate doar domnişoara PACE, dar când vă văd cum lăudaţi baliga de cireadă care’i semnul ăla de metro care ne reprezintă ţara, ap înţeleg că’i jale de tot, deşi lunar văd adunări şi speackeri care fut capul despre cât sunt ei de buni în ceea ce fac, iar când vezi ce fac inima îţi pocneşte, asta eu fără şcoală de PR vă spun, dacă fac un battle îi bat în pula goală, aşa de ciudă şi de rău ce sunt, băi înceăeţi să gândiţi, măcar luaţi exemplu de la fraţii de peste prut, românii o au bine în acest domeniu, dar şi ruşii rup, învăţaţi mama voastră de basarabeni, nu faceţi notiţe prin carnete şi învăţaţi de la profii voştri care nu pot vinde un toc şi o foaie unui scriitor, sau de la mârlanii intelectuali cu pretenţii de genii, care’s maxim pozitivi numa la postere cu desene în 3D.

ok, să nu fiu chiar dobitoc vă spun că’mi plac cei de la Imago şi echipa tipografie’locals, mai e şi pixels studoi oleacă ok şi cei de la piko, dar aşa numa de prin auzite şi ei nu fac campanii electorale. băi învăţaţi să faceţi campanii sau chemaţi specialişti, dar numaidecât să aveţi moldoveni şcoliţi şi care simt moldoveanul, dacă vrei să vinzi cuiva trebuie să’i ştii năravurile nu din auzite şi din sondaje, asta aşa un sfat vouă. PR’iţi asta amu.

PaCe.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s