fantezii ero.ice

ce-ar fi daca bisericile ar plati impozit, iar banii ar merge pentru sustinerea cinematografiei? tara asta e plina de biserici, unii fac averi enorme pe capurile enoriasilor, desi nu se ocupa deloc de educarea spirituala, or eu n-am inteles bine ce voia Iisus, pe care-l citeaza ei. Iisus vorbea de iertare, asta fiind baza filosofiei lui, iar cuvintul asta lipseste din vocabularul preotilor, in schimb e des intilnit in filme, asa ca de ce n-am investi in film, golindu-le un pic pungile?  arta, considerata mecanism satanic, face mult mai mult decit a facut biserica de la moartea lui Iisus incoa. le pune oamenilor intrebari si ii lasa sa raspunda la ele, ii face sa se gindeasca, nu-i transforma in niste zombie gata sa care toti banii la biserica si sa tina post fara sa stie de ce o fac.

ce-ar fi daca administratorii de localuri ar fi impusi sa invite diferiti interpreti sa le cinte sau sa le prezinte spectacole in incinta localului lor, iar pentru asta n-ar plati interpretii, ci li s-ar plati lor? ma gindeam ca este foarte posibil, sa descoperim talente, pentru ca le avem si sa nu mai fim atit de zgirciti in arendarea spatiului.

ce-ar fi daca moldovenii ar fi taxati pentru utilizarea termenilor : LUX, EXTRA, KLASS, SUPER,  iar banii ar merge la tinerii care scriu? toti deputatii isi deschid afaceri cu cumatrii, afaceri de LUX de EXTRA LUX sau SUPERMEGALUX, asa ca propun sa-i taxam si sa-i invatam sa mai scrie si alte cuvinte.

ce-ar fi daca rusii ar invata romana (moldoveneasa) ? ca moldovenii chiar daca vorbesc prost rusa, cel putin o cunosc si incearca sa vorbeasca prin transportul public, par foarte penibili, dar o vorbesc.

ce-ar fi daca n-am mai creste asa euro? sau daca am primi salariu in euro, daca tot leul n-are nici o valoare.

ce-ar fi daca  … ma gindeam sa va intreb ceva, dar poate mai tirziu.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s