împușcă-i dacă vrei artă curată!

întodeauna în interviuri îi aud pe actorii din țară care se plâng de salariile mizere și condițiile în care sunt obligați să lucreze.  au dreptate. condițiile sunt proaste, în teatre e frig și întuneric și trist. salariile sunt puțin mai mici decât facturile de la Termocom. artă n-are de unde să fie în așa teatre. nu așteptați și nu vă rugați la revoluții în domeniu teatral și cinematografic.

știți de ce nu vom avea artă niciodată? pentru că teatrele sunt conduse de niște vârcolaci și niște *****  care n-au treaba cu arta deloc. arta e condusă de niște businessmani moldoveni de cea mai proastă speță, niște gunoiuri care nu știu cum au ajuns acolo unde sunt acum. unii din ei au făcut ceva bun în tinerețe, au făcut și dacă mureau pe la 35 erau să fie, unii din ei, legende ale teatrului și filmului din țara asta, dar marea dramă e că nu i-a luat moartea la timp. dumnezeu își mai bate joc de noi când n-are altă treabă.

unde se duc banii pe arenda clădirilor teatrului? că la actori în buzunare nu prea ajung. mai ales că o parte din teatre sunt ajutate și de stat. unde se duc banii pe arenda casinoului din teatru național? și cine-i acest I G? am auzit că juca ciuperci pe la teatru Ion Creangă când încă era S F în formă bună. acum toți dau cu piciorul în acest S F, care-i chiar un tip interesant.

unde se duc banii din arenda pe care ar trebui să o plătească andy/s pizza și mojito teatrului de operă și balet? că costumele și recuzita și salariile actorilor nu-s chiar ca în europa. și cine-i șef acolo?

unde se duc banii trimiși în conturile U T și acestui teatru S, care-i o glumă proastă la adresa lui I.L. C?!  cine-i azi acest A. G și ce face el pentru artă? cum așa oameni neinspirați ne conduc și vor să vină public la ei în teatre. la cine să vină? pe cine să vadă?  pe B F? voi ați văzut cum montează el și cum se mută cu soția de pe un post pe altul? hai vă rog eu să fim serioși, acești inși trebuie trași la răspundere și trebuie să facă pușcărie pentru că își bat joc de artă și de țară. din cauza lor pierdem cei mai buni artiști. băga-mi-aș pula în așa artă, uite că m-am enervat puțin.

ce-i cu moldova film? a ajuns prime acolo și notar și frizerii și pizda măsîi în toată clădirea aia. unde-i acest, (cum îl cheamă?) care a făcut Zeii și Lupii, o bătaie de joc de film și artă cinematografică.  acest S V!

și poate între voi sunt unii mai deștepți, cine-i A C și ce grad de rudenie are el cu Pk?

vrem să educăm publicul, dar crăpăm de bine prin restaurante și ne prefacem deștepți pe la festivale de căcat. ce artă bre?

Reclame
Standard

Un gând despre „împușcă-i dacă vrei artă curată!

  1. Nu am cum sa ma abtin sa nu spun si aici cata dreptate ai prin cea ce scrii.
    Gandeste-te ca eu sunt student la scenogtafie si pot spune ca unii din profeaori sunt destul de buni dar fiind leafa mica nu prea dau pe acolo si cand o fac nu o fac cu prea mult chef.
    A doua problema ar fi categoria de profesori sifilitici pe care poate scrie balamucul contemporan in scenogtafia de teatru.
    Astia au la fel leafa mica dar au talentul de a te descuraja si a te distruge psihic atata timp cat mai ai creier in cap si spun asta pentru ca, sunt printre noi colegi care sunt atat de nivelati la minte incat ii incanta nebunia si prostia pentru ca e oportuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s