ca de la lider la lider

Prea mulți lideri. Toți vor să fie lideri. ONG-uri care crează lideri, workshop-uri pentru lideri, *tinerii de azi liderii de mâine*,  organizații și sindicate, partide și grupări, toate pline de lideri. O țară numai de lideri.  Dar trăim oricum în cur.

Liderul cutărui bloc politic s-a întîlnit cu liderul cutărui stat, liderul cutărei grupări a făcut o demonstrație în fața monumentului liderului cutărui stat care nu mai există. Lideri și școli de lidership și cărți care te educă să fii lider, toate pițipoancele și cocalarii, toți nerdzii și domnișoarele artistice sunt, sau se vor, lider(e).  Aici apare întrebarea: dar sapa cui?

Urmașii unor lideri au venit să puie flori la picioarele de piatră a altui lider și niște lideri moldoveni au făcut scandal. O lideră, care nu lucrează la postul de televiziune de care au spus, plin și el de lideri, a numit *animal* un lider și alți lideri s-au supărat pe asta.  Aici apare întrebarea: dacă toți liderii îl împart pe liderul monument atunci pula cui rămâne?

Dacă manifestarea se făcea în fața liderului din zona gării, care are cal de lider, clar că toți ar vrea să aibă pula calului,  cea mai scumpă mâncare în restaurantele din lume.  Însă acest lider din centru n-are cal, are doar cruce. Nimeni nu vrea crucea, nici liderul de la Kremlin, nici liderul bisericii ortodoxe. Aici apare întrebarea: cât vom ține piept liderilor?

Liderii din sudul țării nu vor cu liderii din Europa, vor cu liderii din Rusia. Liderii minorităților nu mai vor să fie în majoritate pentru că atunci n-ar mai fi doar ei lideri, ar crește concurența, pentru că, cum am mai spus, toți vor să fie lideri. Aici apare întrebarea: cât e mai mică țara cu atât mai mulți lideri trebuie să fie în ea?

În fiecare zi aflu că au apărut noi lideri. Unii mai lideri decât alții. Liderii schimbă scaunele, dar tot lideri rămân. Liderii nu se pot înțelege între ei, iar noi stăm jumătate de oră și înghețăm în stație cât liderii se plimbă cu mașinile lor de lideri de la un lider la altul. Aici apare întrebarea: asa ca de la lider la lider, cine, în pizda măsîi, i-a pus lideri?

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s