az îs cu Chirtoaca

Oamenii se duc ușor dar sigur. Se duc cu pluta ca Maia Laguta, sau se duc cu telega ca Oleg Brega.

Fanatismul protestatarilor a atins cote maxime deja, și sincer să fiu a devenit plictisitor și enervant. Toate momentele astea în care Brega (cu tot respectul meu) bagă camera prin cur pe la polițiști și caută cu lumânarea pumni în față prin tot felul de încăperi, iar Maia Laguta zbiară pe sub uși mesaje pe care singură nu le înțelege, pretenția aia poetică de care dă dovadă chiar mă dă gata, toate astea vin să pună capac pe bâdlizmul din jurul nostru.

Mai bâdlă ca bâdla poate fi doar protestatarul. Asta-i concluzia la care am ajuns. Cine-s protestatarii? Babele alea care bârfesc prin ogradă și care timp de 35 de ani au învățat în română doar expresia *dă*, și școlărițele alea care de la 14 ani deja se fut cu câte doi odată, bâdla de pe la țară care masturbează pe curaj.net împreună cu toți falșii patrioți spălați pe cap cu Sponge Bob, unioniștii și rusofonii, elevii care nicidecum nu pot da bacu, cele 42%, un negru care-i mai alb decât mine,  și Sergiu Mocanu.

Ei protesează. Ei sunt cei care cer drepturi.

Maia Laguta probabil a ținut o pulă în mână ultima oară 15 ani în urmă, de aia biata femeie e așa aprinsă tot timpul, iar Oleg Brega folosește pe post de pulă camera de luat vederi, mai bine lua altceva.

Dăm dovadă de incultură și de lipsă de bun simț, cum vrem să soluționăm ceva când ne purtăm ca oile?

Beeeeeee. Beeeeeeeee.

Da, țara asta-i coruptă, da cum pizda mă… să nu fie dacă noi, cetățenii suntem niște brute, niște bovine, niște gunoi. Iar cei din noi care răzbat, încep să-i fută pe restul, toți știu gluma cu moldovenii și cazanele din iad.

Pe Chirtoacă îl fut comuniștii, îl fute unchiu său, care-i dus și el, îl fute alianța, îl fute Laguta și Brega, îl fut pe facebook toți gândacii, toți vor ceva. Chirtoacă îi vinovat că o bâdlă își face balcon și că altă bâdlă parchează pe zebră? Hai să fim serioși. Omu ăsta de multe ori nici cea mai vagă ideie n-are despre ce se face.

Chirtoacă nu vă face drumurile? Hai, vă rog eu. Lucrătorii ăia toată ziua fumează în timp ce șefii lor spală bani economisind pe beton și smoală.

Tot băbăritul pe care nu-l poate scoate din primărie și toți alcoolicii, cumătri și cumnații celor de prin parlament, iată cine hotărăște.

Eu nu-l apăr pe Chirtoacă, eu în locul lui înebuneam deja, tot respectul pentru că se ține încă.

Chirtoacă îi vinovat că ăștea de la Termocom și Apă Canal și Union Fenosa ne storc de bani? Trage-ți o palmă, prietene. Vladzii hotărăsc tot în Moldova, așa că mai beliții voi pula lui Chirtoacă.

Ce v-ați legat voi de băiatul ăsta, că chiar nu înțeleg? Pe voi toată ziua vă fut în ochi și în urechi cei de la Jurnal și Publika, Prime și regele pornografiei Pro Tv, da voi ca bâdlele protestați aiurea pe sub uși.

Schimbați-vă gândirea, deveniși voi mai deștepți, pentru că ăia care azi vă supără voi i-ați ales, voi sunteți curvele. Az vreau, mâne nu.

Aduți aminte de Roșca, stimat protestatar, ce e cu el acum și ce e cu tine?

Cine suge și cine linge?

7 aprilie vă zice ceva? Alianța?  Trăim mai bine, mersi.

Ce pot eu propune? Nimic. Doar să murim ca nație, altă salvare nu mai văd. N-ai cum să schimbi mentalitatea de moldovean. Noi suntem cu CCCP în oase, în cap, în cur, în tot. Vodkă, curve și rublă. Asta-i tot ce merităm. Asta-i tot ce avem.

Or să așteptăm încă vreo 100 de ani să moară buneii și părinții noștri și noi să murim, și poate acea generație va mai putea face ceva. Până atunci hai la proteste să demonstrăm cât de prost putem arăta în fața camerei de filmat.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s