2

eu nu-s oazu nantoi și pot să greșesc.

ok, să admitem că faza cu țâcu o fost pusă la cale de cineva din umbră, sper să nu fie așa, dar să admitem, asta poate fi dedus din liniștea bruscă care a stăpânit mass-media. să zicem că e un joc politic preelectoral, noi oricum ne pregătim de alegeri întodeauna, deși fața lui cel puțin are trăsături intelectuale, ceea ce nu pot spune de bodișteanu, și de alți miniștri, deci să presupunem că este un joc. ok.

ceea ce mă deranjează de fapt nu e liniștea, liniștea-i pregătire de furtună, liniștea-i penală de fapt, pe 6 aprilie tot liniște era, și uite în ce căcat s-a transformat. pe oameni nu i-a atins deloc faptul că banii noștri, tva-ul și tot căcatu și pensiile părinților mei și de facturi, toate astea se duc liber și liniștit în buzunarele cuiva. adică eu robesc ca robotul pentru un barosan care nici măcar nu poate lipi zece cuvinte în română. căca-ma-ș.

îmi pare rău cel mai mult de faptul că nu suntem un pic georgieni sau ceceni, să ne begem și noi odată diplomația de țăran în cur și să nu mai dansăm sub muzică străină.

nu-mi place să fac politică, doar că politică fac toți, dar uneori inevitabil ajungi la ea.

până la urmă bodișteanu o să rămâie, bărbosu specialist din rusia o să-și facă bagajele și o va fute la dânsu-n rodină, iar război nu va fi, pentru că asta nu vor masonii, putin poate să sugă cu toată rusia ortodoxă, atâta timp cât masonii americani nu vor război, război nu va fi. iaca varnița se duce. se duce pentru că noi nu avem coaie să-i spunem, *suge pula nene*.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s