prima (femeilor) vară sau praznicul rozelor

 

 

 

A venit primăvara cu gripă, alergii, avitaminoză, soare cu dinți și soare fără dinți, nervi de primăvară, scurte depresii (de la faptul că se shimbă timpul, asta-i scuza universală), și sigur sărbătorile de primăvară, printre primele,  ziua tuturor femeilor.

N-o să vorbesc de 8 martie, pentru că nu-i treaba mea, și eu nu mă bag în treburi străine, doar să nu uităm că Clara Zetkin era tot nemțoaică, iar eu am o părere foarte bună despre acest popor.

Azi femeile, mulțumită Clarei, se bucură de flori și de atenție, își fac una alteia cadouri, se bârfesc, se înjură pe la piață, se obosesc la cumpărături și își gătesc bucate diferite, își ceartă soții și le acordă puțin mai puțină atenție copiilor.

Azi femeile au uitat, de fapt, ce era cu sărbătoarea asta, au uitat că până a ajunge la această sărbătoare, au murit sute de femei.

Comuniștii o numeau ziua mamei, democrații ziua femeiei.

Clara Zetkin a luptat pentru drepturi egale ale femeilor cu bărbații, din câte am auzit eu, a luptat și a câștigat, nu pe toate fronturile dar a câștigat.

Acuma întreb femeile: și ce faceți voi cu dreptul ăsta?

Avem drepturi egale în tot, în toate sferele economice, politice, doar cu biserica un pic mai greu și cu marinărițele, în rest parcă suntem egali, potrivit legilor adoptate.

Acum vă întreb, odată ce aveți tot, de ce vă lăsați bătute?

De ce vă întoarceți la cei care vă bat?

De ce sunteți numite *curve (și foarte des pe bună dreptate)?

De ce vă îmbrăcați în fețe de masă și perdele, vă faceți părul ca lâna la oaie și mergeți așa la nuntă?

De ce fiicele voastre se fut de la 14 ani, cel mai des la o beție cu un tip care nici măcar n-o vrea?

De ce un procent tot mai mare de femei nu vor să nască, nu vor să fie mame, dar apar supramachiate și se fut la stânga și la dreapta cu retardați?

De ce unele își aruncă copii în tomberoane?

De ce alcoolismul feminin e mai periculos și mai des întâlnit?

De lesbiene nu vreau să pomenesc.

Vă rog, chiar vă implor, nu dați vina doar pe bărbat!

Da, noi suntem niște brute, niște leneși, mulți din noi nici măcar nu pot aduce o femeie la orgasm (masturbați-vă mai des fetelor, cunoșteți-vă singure corpul dacă bădăranii de lângă voi nu pot), și nu din pricina lungimii sau grosimii penisului, mulți din noi put și se fut tot așa cum put, mulți din noi sunt niște cârpe, și, da, mulți din noi sunt mult mai proști decât voi.

Dar, iarăși vă rog, nu dați vina doar pe bărbați, vina e și în voi, pentru că voi ați uitat de semnificația aceste sărbători.

Da, bărbați cu coaie e practic imposibil să ai azi, asta o zice un bărbat, pederaști și cocalari cât încape, iar la capitolul bărbați, ultimii 20 de ani, după căderea imperiului, stăm foarte   prost,  metrosexuali și păpușele de pe tumblr, heterosexuali care-și mai dau curu la bătaie, și alte lighioane, pulangii frustrați și maniaci, asta da, asta avem, dar iată bărbați responsabili, nu prea, asta o recunosc, mi-i silă dar așa este.

Undeva e vina femeiei că nu sunt bărbați. Așa cred eu. De fapt în mare parte e vina femeiei, aici e demonstrat și de oamenii de știință și de istoria psihologiei ucigașilor în serie etc.

Bine, nu vreau să intru în polemică, de aia închei aici.

Vă doresc (cuvântul clasic) sănătate, dar mai mult vă doresc * fericire.

Poți să fii sănătoasă, dar dacă ești nefericită nimic nu se merită.

Fericire vă doresc femeilor, să fiți iubite și fericite.

… și nu uitați să rămâneți femei.

Standard

2 gânduri despre „prima (femeilor) vară sau praznicul rozelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s