dictatura lui iisus sau creștinismul lui hitler

fără îndoială iisus a fost un orator desăvârșit,  și aici nici un preot nu mă poate contrazice,    era un foarte bun povestitor și avea harul vindecării prin hipnoză și autoconvingere,  precum și prin diferite alte metode tradiționale.

era un om înzestrat cu puteri supranaturale,  nu există dubii în privința asta.  asemenea oameni se nasc periodic,  e ceva ce se naște în tine și nu poate fi învățat sau controlat sau vindecat.  putem chiar spune că deținerea unei puteri supranaturale este de fapt o boală cu rădăcini ascunse în adn-ul nostru.

iisus avea toate șansele să înceapă o adevărată revoluție totală și foarte violentă,  ceea ce de fapt s-a întâmplat peste ani cu un inexplicabil fanatism din partea creștinilor.

dar deja fără el.

reforma pe care a vrut s-o aducă lumii iisus de fapt,  cu toate puterile lui de convingere,  era sortită eșecului,  pentru că iisus n-a analizat factorul cel mai important, și anume,  factorul uman și omeneasca prostie.

reforma lui inevitabil aducea la revoluție.

așa iisus,  dacă nu murea la timpul potrivit,  ceea ce s-a întâmplat cu ajutorul farisseilor,  era să devină unul din cei mai stranii dictatori ai istoriei.

sigur ajungea un dictator care ucidea în numele iertării,  ceea ce de facto au făcut toți dictatorii lumii,  prin dorința de a face bine poporului sau sieși au ucis sute de mii.

de fapt consider că creștinismul și creștinizarea precum și islamul și islamism au ucis mai mult decât fascismul și comunismul,  deși se pare că comunismul deține președenția la numărul de crime și omoruri,  cred că mâna lui dreaptă ar fi creștinismul și cea stângă islamul.

cred că preoții farisei au simțit un complot împotriva mafiei lor și de aia l-au mituit pe iuda să -i ghideze în planurile lui iisus,  iar când au înțeles că tânărul ăsta le pune afacerea în pericol,  l-au nimicit.

ceea ce face azi masoneria cu așanumiții proroci.

unde până la urmă a dus creștinismul și islamul?

la mafiile preotești care nicidecum  nu se satură de construit noi lăcașe spre a se ghiftui pe speranța oamenilor,  lăcașe cât mai moderne,  ca apoi să înceapă războaie între clanuri popești pentru fiecare creștin,  cu tot enoriașul care strică piața schimbând prețurile la cununii, nunți și cumătrii.

sau islamul cu toate actele sale teroriste în numele alahului și femeile alea acoperite cu complexe de inferioritate și probleme veșnice de sexism,  cu fanatismul ăla puțin naiv în secolul 21,  cu o armată din sute de mii de mahomezi gata să omoare pe orișicine în numele unui citat din coran.

eu acuz fanatismul nu dictatura.

sunt adeptul dictaturii dacă această dictatură oprește revoluțiile și aduce reforme.

un control total asupra tuturor ramurilor sociale și culturale. 

doar un control strict și operativ poate împiedica neînțelegerile de pe piață începând de la nedestribuirea laptelui cu termen expirat în magazine.

nu v-a venit așa un gând niciodată că dacă hitler ieșea învingător în război,  cel puțin drumurile erau mai bune?

fac o paralelă cu dictatura lui hitler și anume cu germania nu cu stalin și urss-ul,  din motive simple pe care vi le spun.

în primul rând toată euroasia a fost, este și va fi influiențată de filosofia germană,  chiar și marx și engels erau germani.

comunismul a fost partea slabă,  buba cu punoi a filosofie germane.

pentru că rușii au înțeles germania în felul lor rusesc.  

nu există îndoială că hitler a fost un orator perfect,  doar că mai nervos și mai complexat și frustrat decât iisus.

iisus pornea de la vocile din inima lui pe când hitler acționa doar cu capul.

asta e prima ce-i face diferiți.

hitler a fost ajutat de americani și alți investitori străini care bănuiau un venit enorm de pe urma unui război.  în felul ăsta hitler a fost o marionetă în mânile cuiva precum și iisus.

totuși hitler a pornit războiul cu un gând și o ideie ce suna destul de nobil, la fel ca toate ideile dictaturilor din lume.

o eliberare de sub jugul lui cutare pentru drepturi și libertate.

hitler s-a lăsat dus de fanatism și frustrări,  dacă hitler ar fi avut mintea lui iisus …

apropo martin luther tot german a fost,  la fel ca Friedrich Wilhelm Nietzsche.

germanii au fost primii care au înțeles cum se poate schimba lumea asta,  doar printr-o dictatură totală fără fanatism dar prin reforme clar stabilite.

germanii au fost un popor jumate nordic jumate sudic,  adică calculați,  pedanți,  cinstiți și culți pe de o parte,  și aprinși,  nebuni și sălbatici pe de altă parte.

 

nu-i dau dreptate fascismului sau comunismului,  islamului sau creștinismului cu toate ramurile lui catolice și lhuterane,  la fel cum nu dau dreptate sutelor de secte,  eu dau dreptate dictaturii ca idee și ca unică metodă de schimbare spre bine.

doar că această dictatură trebuie adusă prin ideile lui iisus despre iertare și pace și împăcare.

trebuie să ne educăm să ne iubim și respectăm aproapele fără o impunere dogmatică și păstrându-ne libertatea în egală masură vizavi de fiecare individ din societate.

libertatea mea se termină unde începe a vecinului.

moldova are nevoie de o dictatură,  asta e unica ce poate salva statul ăsta și să-l păstreze pe hartă,  o dictatură educațională și culturală nu prin vărgi și corupție și diferențiere de caste. 

cum crezi?

 

textul ăsta e doar o părere,  nu ai voie să judeci o părere.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s