păreri precise (despre *spălătorie)

foarte interesant cum părerile noastre se pot schimba peste noapte.  i-un fel de instabilitate în tot ce facem,  tot ce gândim și în tot ce credem.

eu reprezentam electoratul PL dar acum sunt de părere că cel mai inteligent politician din țară este Mark Tkaciuk și sunt șanse ridicate că la următoarele alegeri PCRM-ul va câștiga votul meu.

pentru că indiferent de părerea publicului partidul lor reprezinta o ierarhie și un balaur cu un cap, al lui Tkaiuk.

alianța,  în schimb,  e un balaur cu patru capete și toate patru se mănâncă între ele.

azi sunt de părere că cel mai bine pus la punct post de televiziune a fost NIT (noile idei televizate), pentru că foarte bine știa să manipuleze și să-și definească clar tag-ul.
eu am avut întodeauna o părere destul de clară vizavi de *spălătorie*, părere care n-a fost înțeleasă corect niciodată.  eu respect fetele pentru munca pe care o fac, eu le respect pentru că în ciuda a tot ce se petrece ele pot să se țină pe picioare și chiar să meargă împotriva valurilor.  le respect și pentru faptul că fac ceva nou,  sincer să fiu cu mine însumi,  acest ceva nou deja demult s-a fumat dar din cauza că suntem provincie și toate ajung la noi cu întîrziere sau reținere de peste 5-7 uneori chiar peste 10 ani,  accept ideea de ceva nou în arta lor.
le respect pentru faptul că pot scoate mai multe spectacole decât orice teatru din țara,  doar că din păcate (și sunt sigur că ele asta știu)  spectacolele lor sunt cam de aceeași calitate ca cele de la Satiricus sau Național, doar că mai obraznic transmise și cu un mesaj mai tăios și mai pentru snobi nu pentru mase.
selectarea lucrărilor, aici e buba și conflictul meu interior care recunosc s-a exteriorizat de câteva ori transformându-se în mici conflicte cu motoarele teatrului .
conflicte de interese de care nu sunt mândru, mă refer la conflict propriuzis.
indiferent de ce se crede mergem în aceeași direcție, doar că eu cred că teatrul e pentru toți iar ele că e pentru un public select.  și gata, ăsta-i tot conflictul.
să pornești o mișcare de unul singur, ceea ce au făcut fetele,  e demn de respcet și de apreciere,  faptul că din nimic au creat un curent,  asta e *spălătoria azi,  aici mă închin în fața lor. 
unicul lucru pe care n-o să pot să-l accept niciodată, din cauza faptului că întodeauna am fost un tip mândru și chiar cu pumnii pot să-mi apăr părerea,  mai bine zis acest alterego al meu puțin mojic,  nu se va împăca niciodată cu gunoiul adus în scenă.
îmi dau seama foarte bine că teatrul azi este o afacere, și nu cea mai profitabilă din cauza că depinde de factorul uman care la rândul lui e lipsit de logică,  știu asta foarte bine,  dar refuz categoric să accept faptul că teatrul a devenit arta oamenilor aleși, oamenilor care au un venit cuvenit au internet au amante sau au partener de același sex.
pe de altă parte nu mai putem vorbi doar de divertisment sau de faptul că treatrul ar trebui să educe.
nimic nu *trebuie!
nu sunt pentru *revoluție teatrală sau prin teatru,  sunt pentru o *reformă spirituală, o reformă care o poate face doar arta vizuală cum ar fi teatrul și filmul.
sigur că muzica, literatura și pictura tot,  dar impactul major îl putem obține prin intermediul teatrului și filmului.
deci,  respect pentru *spălătorie,  respect pentru ceea ce fac și cum administrează asta,  deși nu cred că vreodată voi fi invitat să colaborez cu fetele vreau să spun că accept mesajul lor.
un om înțelept recunoaște greșeala, să-ți schimbi o părere sau o viziune nu înseamnă să-ți trădezi principiile și valorile, înseamnă doar că ne maturizăm.
hai să creștem împreună.
 
( va continua … pe tema aia veche)
Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s